Ta truckkort A+B med eTruck med vår truck utbildning

Hantering av truckar kräver kunskap om både hantering och säkerhet, något du får genom truckutbildning. Med Windings truckförarutbildning A+B har du möjlighet till truckkort med behörighet till de flesta truckar, där behörigheten erhålls utifrån de trucktyper som du blir godkänd på.

Då truckar ofta förekommer vid arbetsolyckor kräver Arbetsmiljöverket dokumenterade kunskaper för truckförare. Detta får du genom att gå en truckutbildning och Windings truckförarutbildning genomförs enligt den aktuella läroplanen TLP 10 som tagits fram av arbetsmarknadens parter. Passa på att ta truckkort nu. Truckkort är en enkel väg in i arbetslivet för många och ett truckkort b innefattar alla vanliga truckar som finns på en arbetsplats.

Teorin läser man som självstudie med etruck som är ett mycket stimulerande och kostnadseffektivt sätt att ta truckkort A och B på. Aldrig har det varit enklare att läsa en truckförarutbildning online! Truckkort utbildning när den är som bäst.

Vi har aldrig större grupper än 6 deltagare och vi har tolv truckar. Det betyder att truckkort b med etruck blir väldigt effektiv, alla har var sin truck och det blir inga väntetider. Hur lång tid praktiken tar kan vi inte säga i förväg. Man kör tills man kan hantera trucken på ett säkert och tryggt sätt. Det kan betyda att man blir klar första dagen, eller får komma tillbaka annan dag för mer praktik.

​Kursupplägg truckutbildning A+B med eTruck

Teori truckkort b : självstudie på hemmaplan med etruck som tar ca 5-6 timmar.

Praktisk körning truckkort b : hos oss i Värnamo eller hos kund om rätt förutsättningar finns.

​Truckkort A och B genomförs enligt gällande läroplan TLP 10.

Kursstart: Hos oss i Värnamo 2 ggr/vecka.