Liftutbildning i Norra Småland

Här finner du information om du vill gå liftutbildning i Vetlanda, Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Oskarshamn och Jönköping. Vi har liftutbildningen för alla användare av liftar.

I Vetlanda har vi vårt tredje utbildningscenter på bekvämt avstånd från Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Oskarshamn och Jönköping. Liftutbildningen går du med fördel på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss genomförs utbildningarna i säker och trevlig miljö så att deltagaren kan ha fullt fokus på utbildningen. Den genomförs enligt LLP med lärarledd teori och därefter praktiska prov med maskinerna. Utbildningen kan även genomföras hos kund om rätt förutsättningar finns.

I vår webbokning hittar du enkelt ett datum om du bor i Vetlanda, Nässjö, Eksjö eller Jönköping och vi har utbildningar varje vecka.

Liftutbildning är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där liftar används. Liftutbildningen genom Windings utgår från den aktuella läroplanen som tagits fram av arbetsmarknadens parter. Det ger dig som liftanvändare en liftutbildning som ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I området har vi flera nöjda kunder som tex. Mätse Tissue, Aquajet Systems, Prototal, KGM AB mm

I vår webbokning hittar du enkelt ett datum om du bor i Oskarshamn, Vimmerby Vetlanda, Nässjö, Eksjö eller Jönköping och vi har utbildningar varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.