Liftutbildning i Halland

Här finns information om du vill gå liftutbildning i Markaryd, Falkenberg, Halmstad, Laholm, eller Varberg. Hos oss får du din liftutbildning i säker och trevlig miljö.

Liftutbildning är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där liftar används. Liftutbildningen genom Windings utgår från den aktuella läroplanen som tagits fram av arbetsmarknadens parter. Det ger dig som liftanvändare en liftutbildning som ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I Mellby/Laholm har vi vår nyaste anläggning som du har på ett bekvämt avstånd med bil eller kollektivtrafik från Laholm, Markaryd, Halmstad, Falkenberg eller Varberg. Liftutbildningen går du med fördel på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss går du utbildningen i säker och trevlig miljö så att du kan ha fullt fokus på utbildningen. Vi genomför den enligt LLP med lärarledd teori och därefter praktiska manöverprov med maskinerna. Utbildningen kan även genomföras hos kund om lokal och maskiner finns tillgängliga.

I bokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Laholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg eller Markaryd och vi kör alltid utbildning varje vecka.

I området har vi flera nöjda kunder som tex. Höganäs Halmstadverken, SIA Glass, Greif, Berte Kvarn, mm

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.