Traversutbildning i Halland

Här ser du information om du vill gå traversutbildning i Falkenberg, Halmstad, Markaryd, Laholm, eller Varberg. Du genomför bäst din traversutbildning hos oss i säker miljö.

I södra Småland har vi nöjda kunder som tex. Getinge Storkök, Höganäs Halmstadverken, SIA Glass, Greif, Berte Kvarn, mm

Här hittar du oss i Mellby/Laholm på ett bekvämt avstånd från Falkenberg, Halmstad, Markaryd, Laholm, eller Varberg. Traversutbildningen kan du gå på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Traversutbildningen utförs i säker och trevlig miljö så att deltagaren kan koncentrera sig på utbildningen. Den genomförs enligt SS-ISO 9926 och SS-ISO 23853. Teorin är lärarledd och praktiska prov utförs med traversen. Utbildningen kan även genomföras på företaget om rätt förutsättningar finns.

Traversutbildning är en säker och bra metod som bidrar till färre olyckor, ökad och förbättrad arbetseffektivitet på en arbetsplats där traverser används. Traversutbildningen med Windings Utbildningscenter utgår från de gällande ISO standarderna och ger dig som traversanvändare en traversutbildning med nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningen.

I bokningen hittar du lätt ett datum om du bor i Varberg, Halmstad, Laholm, Markaryd eller Falkenberg och utbildningar finns varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.