Truckutbildning i Södra Småland

Här är information om du vill gå truckförarutbildning i Gislaved, Ljungby, Växjö, Kalmar eller Värnamo. Välj att gå en säker truckförarutbildning hos oss. Den genomförs på en av våra skräddarsydda anläggningar.

I Värnamo har vi vår huvudanläggning och hit tar du dig bekvämt med bil eller kollektivtrafik om du bor i Kalmar, Ljungby, Gislaved, Växjö eller Värnamo. Vår truckutbildning går du med fördel på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss genomförs utbildningarna i trevlig och säker miljö så att deltagaren kan ha fullt fokus på utbildningen. Teorin görs med etruck på webben innan det är dags att komma till oss för teoriprov och praktik. Utbildningen kan även genomföras hos kund om rätt förutsättningar finns.

Gå en truckutbildning är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där truckar används. Truckutbildningen genom oss utgår från den aktuella läroplanen TLP 10 som tagits fram av arbetsmarknadens parter. Det ger dig som truckförare en truckutbildning som ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I Södra Småland har vi flera nöjda kunder som tex. DS Smith, EAB, 3M, Gnosjö Konstsmide mm

I vår webbokning hittar du enkelt ett datum om du bor i Ljungby, Växjö, Gislaved, Kalmar eller Värnamo och vi kör utbildningar varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.