Traversutbildning i Skåne

Här har vi samlat information om du vill gå traversutbildning i Osby, Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm. Hos oss går du din traversutbildning i anpassad och säker miljö.

Hos oss hittar du enkelt ett datum om du bor i Ängelholm, Helsingborg, Osby, Hässleholm och utbildningar har vi varje vecka.

Bor du i norra Skåne når du oss smidigt i Mellby/Laholm med bil eller kollektivtrafik. Ett bekvämt avstånd från Osby, Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm. Traversutbildningen kan du gå på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Traversutbildningen utförs i säker och bra miljö så att deltagaren kan tillgodogöra sig på utbildningen på ett bra sätt. Den genomförs enligt SS-ISO 9926 och SS-ISO 23853. Teorin genomförs med lärare och praktik utförs med traversen i slutet på dagen. Vi kan även komma ut till företaget och göra den på plats. 

I Skåne har vi kunder som tex. Willab Garden, Boozt Fashion AB, Hemocue AB, Tetra Recart, Höganäs mm

Traversutbildning är ett kostnadseffektivt sätt som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där traverser används. Traversutbildningen med Windings Utbildningscenter utgår från de ISO standarder som gäller och en traversutbildning som ger dig alla nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.