Truckutbildning i Skåne

Här är hittar du upplysningar om du vill gå truckutbildning i Ängelholm, Helsingborg, Hässleholm och Osby. Hos oss går du din truckutbildning i en miljö som är skräddarsydd för ändamålet.

Bor du i Norra Skåne når du vår anläggning i Mellby/Laholm på ett bekvämt sätt med bil eller kollektivtrafik om du bor i Ängelholm, Helsingborg, Hässleholm och Osby. Du genomför truckutbildningen med fördel på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss går du truckförarutbildningen i trevlig och säker miljö så att deltagaren kan ha fullt fokus på utbildningen. Teorin gör du på hemmaplan med etruck på webben innan det är dags att komma till oss för teoriprov och praktik. Vi kan även genomföra utbildningen hos er.

I Skåne har vi många nöjda kunder som tex. Tetra Recart, Hemocue AB, Boozt Fashion AB, Höganäs, Willab Garden mm

I bokningen på hemsidan hittar du enkelt ett datum om du bor i Helsingborg, Hässleholm, Ängelholm och Osby och vi kör utbildningar varje vecka.

Gå en truckutbildning är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där truckar används. Truckförarutbildningen genom oss utgår från den aktuella läroplanen TLP 10 som tagits fram av arbetsmarknadens parter. Det ger dig som truckförare en truckutbildning som ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.