Fallskyddsutbildning i Norra Småland

Här har vi samlat information om du vill gå fallskyddsutbildning i Vetlanda, Nässjö, Vimmerby, Eksjö, Oskarshamn och Jönköping. Välkommen att gå din fallskyddsutbildning hos Windings.

Fallskyddsutbildning är en bra sätt om man vill bidra till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad effektivitet på en arbetsplats där man använder fallskyddsutrustning. Fallskyddsutbildningen från utgår från arbetsmiljöföreskrifterna AFS 1981:14 och som användare av fallskyddsutrustning ger det en fallskyddsutbildning med nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teori och praktiska moment.

I Vetlanda startar vi 2021 vårt tredje utbildningscenter på bekvämt avstånd från Oskarshamn, Nässjö, Eksjö, Vimmerby och Jönköping. Fallskyddsutbildningen går du med fördel på vår anläggning där vi har all utrustning och maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss genomförs fallutbildningarna i säker och bra miljö så att deltagaren kan fokusera på utbildningen. Den genomförs enligt den arbetsmiljölagstiftning som gäller nu med teori som är lärarledd och därefter praktiska prov med utrustningen inklusive räddning. Utbildningen kan även genomföras på hemföretaget om rätt förutsättningar finns.

I Norra Småland har vi nöjda kunder som tex. Mätse Tissue, Ekenäs Mekaniska, Prototal, KGM AB mm

På vår hemsida i webbokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Vetlanda, Vimmerby, Oskarshamn, Nässjö, Eksjö eller Jönköping och vi har utbildningar varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.