Truckutbildning i Norra Småland

Här ser du information om du vill gå truckförarutbildning i Jönköping, Vetlanda, Nässjö, Oskarshamn, Vimmerby och Eksjö. Gå en lärorik truckutbildning hos oss. Vi genomför den i anpassad och säker miljö.

I Vetlanda startar vi 2021 vårt tredje utbildningscenter på bekvämt avstånd från Vimmerby, Oskarshamn, Nässjö, Eksjö och Jönköping. Truckutbildningen går du enklast hos oss där vi har alla maskiner som till utbildningen. Vi utför utbildningarna i anpassad miljö så att deltagaren kan koncentrera sig fullt ut på utbildningen. Teorin görs med etruck interaktivt innan du kommer till oss för prov och praktik. Utbildningen kan även genomföras hos kund om rätt förutsättningar finns.

I Norra Småland har vi flera nöjda kunder som tex. Mätse Tissue, Aquajet Systems, Prototal, KGM AB mm

Truckutbildningar är en enkel metod som leder till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där truckar används. Truckutbildningen genom Windings utgår från den TLP 10 som är framtagen av arbetsmarknadens parter. Det ger en truckutbildning som ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I vår webbokning hittar du enkelt en truckutbildning om du bor i Vetlanda, Oskarshamn, Vimmerby, Nässjö, Eksjö eller Jönköping och vi har utbildningar varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.