Traversutbildning i Södra Småland

Här hittar du information om du vill gå traversutbildning i Ljungby, Värnamo, Gislaved, Växjö eller Kalmar. Välj att gå traversutbildningen på en av våra anpassade anläggningar.

Traversutbildning är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där traverser används. Traversutbildningen med Windings utgår från de aktuella ISO standarderna och som traversanvändare en traversutbildning som ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I Värnamo hittar du vår största anläggning som du når på ett bekvämt avstånd från Växjö, Ljungby, Gislaved eller Kalmar. Traversutbildningen ser vi gärna att du går på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss genomförs traversutbildningarna i säker och trevlig miljö så att deltagaren kan koncentrera sig på utbildningen. Den genomförs enligt SS-ISO 9926 och SS-ISO 23853 med teorin lärarledd och praktiska prov med traversen. Utbildningen kan även genomföras hos er om rätt förutsättningar finns.

I södra Småland har vi ett flertal nöjda kunder som tex. Svetruck, DS Smith, Enertech, EAB, 3M, Gnosjö Konstsmide mm

I webbokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Växjö, Värnamo, Ljungby, Kalmar eller Gislaved och utbildningar har vi varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.