Fallskyddsutbildning i Halland

Här hittar du information om du vill gå fallskyddsutbildning i Varberg, Falkenberg, Halmstad, Markaryd eller Laholm. Gå en fallskyddsutbildning i säker och trevlig miljö hos oss.

Vår nyaste anläggning i Mellby/Laholm finns på bekvämt avstånd med bil eller kollektivtrafik från Markaryd, Varberg, Falkenberg, Halmstad eller Laholm. Vi rekommenderar att ni går er Fallskyddsutbildning på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss genomförs fallskyddsutbildningarna i anpassad och säker miljö så att deltagaren kan ha fullt fokus på utbildningen. Fallskyddsutbildningen körs enligt gällande arbetsmiljölagstiftning med lärarledd teori och därefter praktik med utrustningen inklusive räddning. Utbildningen kan även genomföras hos kunden om rätt förutsättningar finns.

På windings.se i webbokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Falkenberg, Varberg, Markaryd, Halmstad eller Laholm och vi har utbildningar varje vecka.

Fallskyddsutbildning är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där fallskyddsutrustning används. Fallskyddsutbildningen från Windings utgår från gällande arbetsmiljöföreskrifter AFS 1981:14 och som användare av fallskyddsutrustning ger en fallskyddsutbildning nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I Halland har vi ett flertal nöjda kunder som tex. Oerlikon, Sia Glass, Getinge Storkök, Höganäs Halmstadverken, Greif, Berte Kvarn, mm

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.