Truckutbildning i Halland

På den här sidan hittar du information om du vill gå truckförarutbildning i Laholm, Halmstad, Falkenberg eller Varberg. Du genomför med fördel din truckutbildning på en av våra fullutrustade anläggningar.

I Mellby/Laholm har vi den nyaste anläggningen som startade mars 2019 och hit kommer du smidigt med bil eller kollektivtrafik om du bor i Laholm, Halmstad, Falkenberg eller Varberg. Du genomför truckutbildningen bäst på vår fullutrustade anläggning där vi har alla truckar som behövs till utbildningen. Hos oss går du truckutbildningen i en tryggad miljö så att deltagaren kan inrikta sig på utbildningen. Teorin gör man interaktivt innan du kommer till oss för teoriprov och praktiskt prov. Utbildningen kan även genomföras på plats hos er om rätt förutsättningar finns.

Att genomföra en truckutbildning är en bra och säker aktivitet som ger färre olyckor, ökad säkerhet och bättre arbete på arbetsplats där truckar används. Truckutbildningen genomförs oss efter den aktuella läroplanen TLP 10 som tagits fram av arbetsmarknadens parter. Det ger truckföraren en truckutbildning med nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens olika moment.

I Halland har vi flera nöjda kunder som tex. SIA Glass, Berte Kvarn, Höganäs Halmstadverken, Celsa Steel, Greif mm

I bokningen på hemsidan hittar du enkelt ett datum om du bor i Halmstad, Laholm, Falkenberg eller Varberg och vi kör utbildningar varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.