Liftutbildning i Södra Småland

Här ser du information om du vill gå liftutbildning i Värnamo, Växjö, Ljungby, Gislaved eller Kalmar. Ta det säkra före det osäkra, gå din liftutbildning hos Windings.

I Södra Småland har vi nöjda kunder som tex. DS Smith, Enertech, EAB, 3M, Gnosjö Konstsmide, Svetruck mm

I Värnamo har vi vår första anläggning som du har på ett bekvämt avstånd med bil eller kollektivtrafik från Växjö, Ljungby, Gislaved eller Kalmar. Liftutbildningen går enklast på vår anläggning där vi har alla liftar som behövs till utbildningen. Hos oss genomför vi utbildningarna i säker och trevlig miljö så att deltagaren kan koncentrera sig på utbildningen. Vi genomför den enligt liftläroplanen med lärarledd teori och därefter praktiska manöverprov med liftarna. Utbildningen kan även genomföras på företaget om lokal och maskiner finns tillgängliga.

Liftutbildning är ett smart sätt som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad effektivitet på arbetsplatser där liftar används. Liftutbildningen genom oss utgår från den aktuella liftläroplanen som tagits fram av parterna på arbetsmarknaden. Det ger dig som användare en liftutbildning som ger dig tillräckliga kunskaper om hantering och säkerhet med utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I bokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Värnamo, Växjö, Gislaved, Ljungby eller Kalmar och vi kör någon utbildning varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.