Brandfarliga Arbeten i Norra Småland

Här finner du information om du vill gå Brandfarliga Arbeten i Vetlanda, Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Oskarshamn och Jönköping. Utbildningen för alla som någon gång utför Brandfarliga Arbeten.

I Vetlanda startar vi 2021 vårt tredje utbildningscenter på bekvämt avstånd från Oskarshamn, Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Vimmerby och Jönköping. Brandfarliga Arbeten går du med fördel på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss genomförs Brandfarliga Arbeten i säker och trevlig miljö så att deltagaren kan ha fullt fokus på utbildningen. Den genomförs och följer alla försäkringsbolags krav med lärarledd teori och därefter praktisk släckning. Utbildningen kan även genomföras hos er om rätt förutsättningar finns.

Brandfarliga Arbeten som vi tidigare kallade Heta Arbeten är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på en arbetsplats där Brandfarliga Arbeten genomförs. Brandfarliga Arbeten från Windings är godkänd enligt alla försäkringsbolags krav och ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I Norra Småland har vi nöjda kunder som tex. JMT, Mätse Tissue, Ekenäs Mekaniska, Prototal, KGM AB mm

På vår hemsida i webbokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Vetlanda, Vimmerby, Nässjö, Eksjö, Jönköping eller Oskarshamn och vi har utbildningar varje vecka.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.