Traversutbildning i Norra Småland

Här finner du information om du vill gå traversutbildning i Vetlanda, Vimmerby, Nässjö, Eksjö, Oskarshamn och Jönköping. Din traversutbildning genomför du hos oss i fräsch miljö.

I Vetlanda startar vi 2021 vårt tredje utbildningscenter på bekvämt avstånd från Oskarshamn, Nässjö, Eksjö, Vimmerby och Jönköping. Traversutbildningen går du med fördel på vår fullutrustade anläggning där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Hos oss genomförs traversutbildningarna i säker och trevlig miljö så att deltagaren kan ha fullt fokus på utbildningen. Den genomförs enligt SS-ISO 9926 och SS-ISO 23853 med lärarledd teori och därefter praktiska prov med traversen. Utbildningen kan även genomföras hos er om rätt förutsättningar finns.

Traversutbildning är en effektiv metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och förbättrad arbetseffektivitet på arbetsplats där traverser används. Traversutbildningen med Windings utgår från de aktuella ISO standarderna och som traversanvändare en traversutbildning som ger dig nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I webbokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Vetlanda, Nässjö, Vimmerby, Oskarshamn, Eksjö eller Jönköping och vi har utbildningar varje vecka.

I Norra Småland har vi flera nöjda kunder som tex. Mätse Tissue, Ekenäs Mekaniska, Prototal, KGM AB mm

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.