Liftutbildning i Skåne

På sidan hittar du information om du vill gå liftutbildning i Osby, Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm. Genomför med fördel din liftutbildning i säker och trevlig miljö hos oss.

I Skåne når du oss enkelt i Mellby/Laholm med bil eller kollektivtrafik från Osby, Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm. Liftutbildningen går du med fördel hos oss där vi har alla maskiner som behövs till utbildningen. Här går du utbildningen i säker, anpassad och trevlig miljö så att du kan ha fullt fokus på utbildningen. Vi genomför den enligt LLP med lärarledd teori och därefter praktiska manöverprov med maskinerna. Utbildningen kan även genomföras hos kund om lokal och maskiner finns tillgängliga.

I bokningen hittar du enkelt ett datum om du bor i Helsingborg, Hässleholm, Osby och Ängelholm och vi har alltid utbildning varje vecka.

Liftutbildning är en metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och effektivitet på arbetsplatser där liftar används. Liftutbildningen du går hos oss utgår från den aktuella läroplanen LLP. Det ger dig som användare av mobila Arbetsplattformar en utbildning som ger dig kunskaper om hantering och förebyggande säkerhet genom utbildningens teoretiska och praktiska moment.

I Skåne har vi många kunder som tex. Boozt Fashion AB, Hemocue AB, Tetra Recart, Höganäs mm

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.