Brandfarliga Arbeten i Södra Småland

Om du vill gå Brandfarliga Arbeten i Växjö, Värnamo, Ljungby, Gislaved eller Kalmar. Du går med fördel din utbildning i Brandfarliga Arbeten hos oss i anpassad och säker miljö.

I Värnamo finns vår första anläggning som är på bekvämt avstånd från Värnamo, Växjö, Gislaved, Ljungby eller Kalmar och Brandfarliga Arbeten går du enklast på vår välutrustade anläggning där vi har allt som behövs till utbildningen. Du går Brandfarliga Arbeten i bra och anpassad miljö så att du kan ha fullt fokus på utbildningen. Den genomförs och följer alla krav från försäkringsbolagen med lärarledd teori och praktisk släckning. Utbildningen kan även genomföras hos kund om rätt förutsättningar finns.

I området har vi nöjda kunder som tex. Gnosjö Konstsmide, DS Smith, Tage & Söner, EAB, 3M, Svetruck mm

I vår enkla webbokning hittar du enkelt ett datum om du bor i Ljungby, Gislaved, Värnamo, Växjö eller Kalmar och vi har utbildningar varje vecka.

Brandfarliga Arbeten som vi tidigare kallade Heta Arbeten är en bra och säker metod som bidrar till färre olyckor, ökad säkerhet och bättre arbetseffektivitet på arbetsplatser där Brandfarliga Arbeten genomförs. Brandfarliga Arbeten från oss är godkänd enligt alla försäkringsbolags krav och ger nödvändiga kunskaper om hantering och säkerhet genom utbildningens teori och praktiska moment.

Välkommen till södra Sveriges största utbildare.